Frakt information

Välkommen till Kitchenhomeliving hos CFW Trading AB. Vi är här för att säkerställa att din upplevelse av att motta våra produkter är så bekymmersfri och effektiv som möjligt. Här följer detaljerna i vår frakt- och leveranspolicy, som omfattar allt du behöver veta om hur vi levererar våra produkter till dig.

Leveranstider

Din beställning är viktig för oss, och vi sätter igång med att behandla den inom 1-2 arbetsdagar. Tiden det tar för din beställning att nå fram beror på vald fraktmetod och leveransadressen. Generellt kan du förvänta dig att ditt paket anländer inom 1-5 arbetsdagar i Sverige. Internationella leveranser kan ta längre tid, och medan vi anstränger oss för att uppskatta leveranstider noggrant, ber vi dig ha i åtanke att dessa kan påverkas av faktorer bortom vår kontroll.

Fraktsätt

Vi samarbetar med välrenommerade fraktbolag för att tillhandahålla en mängd fraktalternativ vid kassan. Vänligen observera att vi inte kan lova leverans vid en exakt tidpunkt.

Spårning av Försändelse

Efter att din order har skickats iväg, kommer vi att skicka dig en bekräftelse via e-post tillsammans med en spårningslänk. Använd denna länk för att hålla dig uppdaterad om din beställnings status.

Leveransadress

Det ligger på ditt ansvar att försäkra att leveransadressen är korrekt och komplett när du genomför din beställning. Om en leverans misslyckas på grund av felaktiga eller ofullständiga uppgifter kan extra avgifter tillkomma för retur och ny leverans.

Missade Leveranser

Skulle det hända att du missar leveransen kommer leveransföretaget att lämna en anvisning för hur du kan hämta ditt paket, eller så försöker de leverera det igen. Det är ditt ansvar att ordna med en ny leveranstid eller upphämtning.

Returer

Enligt distansköpslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit varan. Om du vill returnera en vara står du för returkostnaden. Varan måste skickas tillbaka i originalskick och förpackning.

Kontakt

Har du frågor om din beställning eller vår leveranspolicy, tveka inte att kontakta oss. Du når vår kundservice via e-post på info@kitchenhomeliving.com. För ytterligare information, besök gärna vår webbsida på www.kitchenhomeliving.com. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Varukorg
Rulla till toppen