Retur- och återbetalningspolicy

Välkommen till Kitchenhomeliving, en del av CFW Trading AB (organisationsnummer 559402-4688), belägen på Tuvullsvägen 2, 554 75 Jönköping. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa produkter och strävar efter att ge våra kunder en överlägsen kundupplevelse. Vår retur- och återbetalningspolicy är framtagen för att du ska känna dig helt trygg när du handlar hos oss.

Ångerrätt för privatkunder

Som privatkund hos Kitchenhomeliving har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distans- och hemförsäljningslagen. Ångerrätten aktiveras från den dag du mottar produkten och ger dig möjligheten att returnera produkten om du skulle ändra dig.

För att utöva din ångerrätt är det viktigt att du kontaktar oss med ett tydligt meddelande om ditt beslut. Vår kundtjänst är tillgänglig via e-post för att hjälpa dig genom processen. Tänk på att produkten måste återlämnas i samma skick som du fick den för att en fullständig återbetalning ska kunna genomföras.

Villkor för retur

Produkten måste vara oanvänd och i det skick den levererades. Alla komponenter som medföljde produkten måste också returneras. Vid förlust av komponenter kan ett värdeminskning på mellan 30% till 100% appliceras, beroende på produktens skick. Returnera produkten i sin originalförpackning med alla tillhörande dokument för att undvika värdeminskning.

Process för retur och återbetalning

Kontakta vår kundtjänst för att starta returprocessen.
Skicka tillbaka produkten till oss enligt instruktionerna du får, där du som kund ansvarar för returfrakten. När vi har mottagit och granskat returen, kommer vi att utföra återbetalningen med samma betalningssätt som användes vid köpet, inom 14 dagar från det att returen mottagits.

Undantag från ångerrätten

Ångerrätten gäller inte för företagskunder, kommuner och föreningar där köplagens bestämmelser är tillämpliga. Dessa kundgrupper är bundna av avtalen de ingår utan möjlighet till ångerrätt.

Kontaktinformation

Har du frågor eller behöver du hjälp med en retur, tveka inte att kontakta oss på info@kitchenhomeliving.com. Vi är här för att assistera dig i varje steg. Tack för att du handlar hos Kitchenhomeliving. Vi ser fram emot att fortsätta förse dig med produkter och service av högsta kvalitet.

Varukorg
Rulla till toppen